X

Mijn Solar Sell - Inloggen

Om in te kunnen loggen heeft u een account nodig, u kunt zich daarvoor hier registreren. Wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

pageslider

Solar Sell opent kantoorpand en showroom in Groenlo

Paul Bonnes en Gerhard Weevers van Weevers Grafimedia na de overhandiging van de sleutels aan Solar Sell

Paul Bonnes en Gerhard Weevers van Weevers Grafimedia na de overhandiging van de sleutels aan Solar Sell

Zonnepanelenspecialist Solar Sell verhuist van Lichtenvoorde naar Groenlo. Met ingang van 1 januari openen zij een kantoorpand met showroom aan de Ziekenhuisstraat 1 in Groenlo. Paul Bonnes van Solar Sell: “We waren al een tijd op zoek naar een plek waar we dichterbij onze klanten konden zitten. Dit pand zit op een mooie zichtlocatie en biedt ons de mogelijkheid om klanten beter te ontvangen. Bovendien hebben we nu ook ruimte voor een kleine showroom waarin we onze zonnepanelen en omvormers kunnen tentoonstellen.”

 

Vanaf donderdag 2 januari 2014 kunnen mensen met vragen over zonnepanelen terecht in het nieuwe kantoor van Solar Sell in Groenlo. “Tijdens kantooruren is er in principe meestal wel iemand van ons aanwezig, maar we werken bij voorkeur op afspraak. Dan hebben we namelijk rustig de tijd om onder het genot van een kopje koffie de wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen klanten een kijkje nemen in onze showroom. Hier staan niet alleen de verschillende soorten zonnepanelen die wij leveren opgesteld, maar vind je ook een opstelling van diverse types en merken omvormers. We zijn erg blij met onze showroom. Het is een mooie ruimte waarin we alle mogelijkheden kunnen laten zien. Een afspraak maken is overigens ook altijd mogelijk op zaterdag. En wellicht dat we in de toekomst ook tijdens koopzondagen open zijn”, aldus Paul Bonnes.

 

Diensten uitbreiden
Paul Bonnes licht de keuze voor het vertrek uit Lichtenvoorde toe: “We waren al een tijd op zoek naar een nieuw onderkomen. Toen we hoorden dat Weevers Grafimedia dit pand ging verlaten waren we direct enthousiast. Naast een prachtige zichtlocatie aan de rand van de winkelstraat is het pand namelijk heel energiezuinig uitgevoerd. Het is goed geïsoleerd en er wordt gebruik gemaakt van led verlichting. Op termijn krijgen we ook zonnepanelen op het dak om in ons eigen energieverbruik te voorzien. Dit pand past precies bij ons bedrijf. Wat ons betreft is kiezen voor zonne-energie namelijk ook een keuze voor een bepaalde ‘way of life’. Wij gaan verder dan alleen het verkopen van zonnepanelen. Zaken als goede voorlichting, deskundig advies en een goede service zijn voor ons erg belangrijk. Mogelijk gaan we onze diensten in de toekomst nog verder uitbreiden met andere energiebronnen en energiezuinige producten.”

 

Openingsactie
In verband met de opening van het nieuwe kantoorpand heeft Solar Sell in de maanden januari t/m maart een hele leuke actie voor nieuwe klanten. Hou hiervoor de komende tijd de kranten en de website in de gaten.