X

Mijn Solar Sell - Inloggen

Om in te kunnen loggen heeft u een account nodig, u kunt zich daarvoor hier registreren. Wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

pageslider

Over ons

Solar Sell, zekerheid in kwaliteit

Als u kiest voor Solar Sell, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid in kwaliteit. U krijgt bij ons deskundig advies, topkwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs en hulp bij uw subsidieaanvraag. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij u graag van dienst.

 

Deskundig advies

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze door te kijken welke zonnepanelen het beste passen bij uw woning en uw gezinssituatie. Gaat u over tot aanschaf van een zonnepanelensysteem, dan nemen wij u graag de complete zorg uit handen. Wij gaan daarbij verder dan alleen het leveren en installeren van de zonnepanelen en verzorgen desgewenst ook het beheer en onderhoud van uw installatie.

 

Gegarandeerde kwaliteit zonnepanelen

Onze zonnepanelen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn niet alleen TUV-gekeurd. De zonnepanelen die wij in ons pakket hebben behoren tot de top in de markt. Wij voeren de merken SolarWorld, SolarWatt glas/glas en Sunpower HR panelen. Wilt u nog meer zekerheid, dan kunnen wij u ons Solar Sell Care pakket aanbieden. Daarmee bent u  prima verzekerd voor alle onheil van buitenaf. Voor de installatie werken we uitsluitend samen met gecertificeerde installateurs en monteurs die door onszelf worden opgeleid.

 

Scherpe prijs

Wij kopen onze zonnepanelen rechtstreeks in bij de producent. Dit inkoopvoordeel rekenen wij één-op-één door in onze prijzen. Daarom zijn wij in staat om topkwaliteit zonnepanelen te leveren tegen een zeer scherpe prijs. Onze zonnepanelen vragen geen onderhoud en als u een beetje handig bent dan kunt u ze, met onze begeleidingsservice ook zelf installeren. Zo bespaart u op de installatiekosten en behoudt u de volledige garantie.

 

Hulp bij subsidieaanvraag / B.T.W. teruggave

Momenteel zijn er diverse gemeenten die een vorm van subsidie hebben op zonnepanelen. Dit varieert van een zeer aantrekkelijke SVN lening tot een tegemoetkoming in de vorm van een subsidie. Voor een totaal overzicht hoe uw gemeente u hiermee van dienst is, kunt u bij de subsidiewijzer terecht.