X

Mijn Solar Sell - Inloggen

Om in te kunnen loggen heeft u een account nodig, u kunt zich daarvoor hier registreren. Wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

pageslider

Zekerheid met het Solar Sell Care Pakket

Solar Sell, zekerheid in kwaliteit

 

carepakketNaast zonnepanelen van goede kwaliteit, bieden wij u ook zekerheid. Naast een garantie van 15 jaar op onze zonnepanelen bieden wij u een extra verzekering in de vorm van ons Solar Sell Care pakket. Met dit pakket bent u onder meer verzekerd tegen storm- en hagel schade, maar ook tegen diefstal.

 

Waarom verzekeren?
Ons pakket verzekert een uitgebreid scala aan risico’s waarmee u als eigenaar van een zonnepaneleninstallatie te maken kunt krijgen. Beschadiging en verlies bijvoorbeeld door brand, diefstal of wind. U krijgt vergoeding op basis van nieuwwaarde en ook eventueel opbrengstverlies is bij ons verzekerd.

 

Voordelen Solar Sell Care pakket
Onze dekking is breder dan een brandverzekering of opstalverzekering. Deze verzekeren vaak alleen een onderdeel. Maar een onderdeel is soms niet voldoende om de installatie weer te laten werken. Wij garanderen dat de installatie weer werkend wordt opgeleverd.

 

Transparant
Op uw offerte vermelden wij de kosten voor de eerste 2 jaar van het Solar Sell Care certificaat. U kunt er voor kiezen om hier gebruik van te maken.
Meer weten? Vraag dan de polisvoorwaarden bij ons aan via info@solar-sell.nl