X

Mijn Solar Sell - Inloggen

Om in te kunnen loggen heeft u een account nodig, u kunt zich daarvoor hier registreren. Wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

pageslider

SolarWorld zonnepanelen, “Real Value”

VAN ZONNEPANELEN TOT TOEBEHOREN: DE PASSENDE OPLOSSINGEN

Met onze toekomstgerichte systeemoplossingen voldoen wij in de hele wereld aan het verlangen van onze klanten naar maximale veiligheid, duurzaamheid en esthetiek. Schuin dak, plat dak of carport – wij hebben altijd de passende oplossing voor om gebruik maken van zonne energie.

 

De beste zonneenergie oplossingen

 

Kwaliteit in ieder zonnepaneel

 

 

HOOGSTE KWALITEIT IN AL ONZE PRODUCTEN

Bij Solarworld AG produceren we alle essentiele componenten zelf en kunnen daarom de hoogste kwaliteits garantie afgeven. Door gerenomeerde onafhankelijke instituten worden onze producten voortdurend op het gebied van veiligheid, belastbaarheid en levensduur getest en gecertificeerd. En kwaliteit is en blijft de beste garantie voor de decennialange veiligheid van uw investering. Daarom kiest u met de kwaliteit van SolarWorld op de lange termijn voor de voordeligste optie. levensduur getest en gecertificeerd.

 

EEN STERKE EN BETROUWBARE PARTNER WERELDWIJD

In de loop van de jaren hebben wij internationaal een goede band met onze partners en klanten opgebouwd. Steeds weer bevestigen klanten hoeveel vertrouwen ze hebben in de door ons geleverde diensten. SolarWorld baseert in de hele wereld zijn klantrelaties op vertrouwen.

 

Een sterke en betrouwbare partner

 

 

DOOR EN DOOR ECHTE DUURZAAMHEID

Wereldwijd draagt de zonne-energie bij tot een eerlijke en zuivere energievoorziening want in tal van landen vormt de fotovoltaïsche zonne-energie de grondslag voor een duurzame en faire economische ontwikkeling. Daarvoor voelen wij ons als onderneming van oudsher mede verantwoordelijk.