X

Mijn Solar Sell - Inloggen

Om in te kunnen loggen heeft u een account nodig, u kunt zich daarvoor hier registreren. Wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

pageslider

Hoogrendement zonnepanelen met Sunpower

Sunpower panelen

Sinds haar ontstaan meer dan een kwarteeuw geleden, heeft SunPower voortdurend nieuwe records opgetekend en gebroken. De geschiedenis van de zonne-energie en SunPower gaan hand in hand. Wij liggen aan de basis van grote vorderingen in de sector sinds onze oprichting in 1985. Ons uitgangspunt is om aangenomen waarheden in vraag te stellen. Als leverancier van modules enfotovoltaïsche cellen met het hoogste rendement alsook de meest geavanceerde fotovoltaïsche energiesystemen vormt SunPower The World’s Standard for Solar™.

The World’s Standard for Solar™

Bekijk hier de video van Sunpower.

SunPower is al meer dan een kwarteeuw de leider in de revolutie van de zonne-energiesector. Wij ontwikkelen, maken en leveren zonnetechnologie. Wij leggen de lat hoger. Wij laten records sneuvelen.
Wij veranderen ook de manier waarop de wereld omgaat met energieverbruik.
Dat is ook de reden waarom de kenners van zonnetechnologie kiezen voor SunPower — The World’s Standard for Solar™.

Gegarandeerd rendement

SunPower garandeert u van het begin tot het einde het hoogste prestatieniveau wat betreft productie van zonne-energie. De installatie verloopt snel zodat u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Ons modulaire ontwerp laat toe om 10 modules per persoon per uur te monteren, bij andere systemen gaat het meestal om 5-6 uren per 10 modules.
De SunPower-systemen zijn efficiënt. Met meer dan 10 miljoen werkuren in reële omstandigheden, werd aangetoond dat de SunPower-modules regelmatig de verwachte energieproductie overtroffen.Ze zijn bovendien ontworpen om weerstand te bieden in realistische omstandigheden. De onderhoudskosten zijn daardoor lager op termijn, met een indrukwekkende bedrijfstijd van 98 %.

U zult uw ogen niet geloven, een garantie van liefst 25 jaar! We zijn er echter nog altijd van overtuigd dat u deze niet zal nodig hebben. De fotovoltaïsche modules van SunPower zijn namelijk ontworpen om veel langer te werken. Met onze perfect opgeleide installateurs voor fotovoltaïsche modules, een continue service en ononderbroken toezicht, staan we altijd tot uw dienst. Dit verklaart ook waarom onze klanten zo talrijk zijn en ze ook trouw blijven aan onze service en producten. Conclusie: SunPower is de beste investering op het gebied van zonnetechnologie die u kunt doen. SunPower. The World’s Standard for Solar™.

SunPower® zonnepanelen voor particulieren

Het staat vast dat de SunPower zonnepanelen voor particulieren de meeste energie leveren. Door de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen kunt u het beste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren. Wat betekent dit voor u? Hoogefficiënte zonnepanelen van SunPower genereren meer energie gedurende de levensduur van uw systeem dan andere panelen. Dat betekent dat u gedurende de levensduur van uw systeem meer elektriciteit produceert en meer geld bespaart op elektriciteitsrekeningen.

X-Serie zonnepanelenSunPower® X-Serie zonnepanelen
Ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en esthetiek

Onze eersteklas zonnepanelen leveren meer energie op. Ze bieden met een recordefficiëntie van 21,5 procent de hoogste efficiëntie die tegenwoordig verkrijgbaar is. Dit betekent meer elektriciteit, meer flexibiliteit, grotere gemoedsrust en lagere elektriciteitsrekeningen.

SunPower E-Series Solar PanelSunPower® E-Serie zonnepanelen
Hoge prestaties en uitermate duurzaam

De hoogpresterende zonnepanelen voor particulieren van de SunPower E-Serie bieden hoge efficiëntie en lange duurzaamheid voor een goede prijs.