X

Mijn Solar Sell - Inloggen

Om in te kunnen loggen heeft u een account nodig, u kunt zich daarvoor hier registreren. Wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

pageslider

Waarom SolarWatt zonnepanelen?

 

Consumentenbond test “Zeer goed”!

In 2015 heeft de Consumentenbond onafhankelijk onderzoek laten verrichten naar de SolarWatt panelen. Na uitgebreid onderzoek kwam de consumentenbond tot de conclusie dat de panelen van SolarWatt “zeer goed” zijn.

consumentenbond

 

De test van De Consumentenbond:

  • de-SolarWatt-test-van-de-consumentenbond-300x137Controle van de componenten en verbinding van de cellen
  • Samenvoeging van de diverse componenten.
  • Eindafwerking van het paneel.
  • Kwaliteitscontrole op het afgegeven paneel.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Consumentenbond

‘Alle’, door de consumentenbond, gedane inspecties in de Duitse Solarwatt fabriek waren positief. Onze ‘nieuwe generatie’ glas-glas zonnepanelen en glas-folie zonnepanelen onderscheiden zich – daarnaast – en als enige in de markt – ten opzichte van de andere geïnspecteerde partijen – met haar uitgebreide garanties en zekerheden. Onze glas-glas zonnepanelen bieden maar liefst dertig jaar product- als vermogensgarantie, hebben geen kans op vochttoetreding, leveren 25% meer kWh-en op, hebben 33% langere levensduur en zijn 100% PID vrij.

 

In totaal werkten veertien zonnepanelen fabrikanten volledig en transparant mee aan het onderzoek. Hanergy (voorheen leverancier van Ikea), Yingly, Trini Solar en REC Solar stonden geen inspectie toe en hebben daarmee de schijn tegen.SolarRoof-300x225Bij veel zonnepanelen daalt de opbrengst na verloop van tijd – en zeker na tien jaar – significant. Bij onze glas-glas zonnepanelen blijft het rendement ook na tien jaar gegarandeerd hoog.

 

“We zijn heel blij op de beoordeling ‘zeer goed’ van de Consumentenbond”!Het is goed dat de consumentenbond ook aangeeft dat het belangrijk is voor consumenten om naar de garanties te kijken. Probeer bij de leverancier te achterhalen wie hiervoor ‘echt’ verantwoordelijk is. Met de Consumentenbond zeggen wij: ‘mooi zo’n garantie van tien of twintig jaar, maar als je een kantoor in China moet bellen bij een probleem, heb je er niet veel aan.

OVER ONZE ZONNEPANELEN

SolarWatt is een van de Duitse pioniers in zonne-energie en ontwikkelt fotovoltaïsche panelen – kortweg PV-panelen of zonnepanelen – die het mogelijk maken zonne-energie in elektriciteit om te zetten. Het bedrijf werd in 1993 opgericht en produceert innovatieve kwaliteitsproducten. Met hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen richt de fabriek zich op de particuliere en zakelijke markt.